Beställ katalog

VäljHar ni tomt?
Beställ katalog

VäljHar ni tomt?
Visst kan det vara lockande att nyfiket glänta på dörren hemma hos folk?

Ett hus är ofta en spegel av människorna som bor där. Och det gäller i högsta grad för de VårgårdaHus-kunder, som presenteras här. De har valt att bygga nytt helt efter sina egna behov och önskemål. Deras personliga stil präglar nu boendet, både utvändigt och invändigt. Och alla har de tveklöst sin unika charm.

Välkommen in på en titt!

Villa Sjövik, Västerås 2016

4738_Vasteras_Familjen

Ett vinkelhus med en helt ny vinkel

Välkommen till Västerås och Johan Arvidsson och Clara Anderssons vackra och personliga Villa Sjövik. Johan och Clara och deras två små barn bodde ursprungligen i en lägenhet centralt i staden. Som så många andra småbarnsfamiljer drömde de om större plats och en trädgård med grillmöjligheter.

När de kom över en sommarstugetomt beslöt de sig för att riva det befintliga huset och rita upp sitt eget drömhus. De lät tomten forma huset, och hade snart en fix och färdig ritning att presentera, tillsammans med en riktigt lång kravspec. Inget fick lämnas åt slumpen.

När de sedan sökte leverantör visade det sig att vi på VårgårdaHus var de som bäst kunde motsvara Johan och Claras höga krav och personliga önskemål, mycket tack vare vår flexibilitet.

Med utgångspunkt från vår egen Villa Sjövik kunde vi bygga Johan och Claras drömhus utifrån deras egen ritning. Bortsett från en liten flytt av husets vinkel så lät vi dess grundstruktur vara densamma.

Däremot vände vi mer eller mindre på hela planlösningen. Vardagsrummet fick ett litet burspråk, och blev en naturlig samlingsplats vid middagar och bjudningar. Verandan är helt enligt deras önskemål, den fina takkupan likaså.

Dessutom var Johan och Clara mycket noga med alla detaljer. Bland annat var de delaktiga i designen av en verandastolpe, som lite skämtsamt fick namnet Arvidssonstolpen. Och kanske är det just det här, vår förmåga att snappa upp våra kunders behov på pricken, som gör att vi kan leverera deras hus precis som de vill ha dem.