Beställ katalog

VäljHar ni tomt?
Beställ katalog

VäljHar ni tomt?
Visst kan det vara lockande att nyfiket glänta på dörren hemma hos folk?

Ett hus är ofta en spegel av människorna som bor där. Och det gäller i högsta grad för de VårgårdaHus-kunder, som presenteras här. De har valt att bygga nytt helt efter sina egna behov och önskemål. Deras personliga stil präglar nu boendet, både utvändigt och invändigt. Och alla har de tveklöst sin unika charm.

Välkommen in på en titt!

Villa Annehill, Trollhättan 2016

4691_Trollhattan_Familjen

Ett drömhus sprunget ur ett bakplåtspapper

Nu styr vi stegen mot ett nytt drömhus, nämligen Erika och Bilgin Aliosmans vackra och ljusa villa i Trollhättan.

När de visade oss sina husplaner för oss blev vi först lite förvånande. De hade nämligen med sig en helt egen ritning uppritad på ett bakplåtspapper. Men inget förslag eller tillvägagångssätt är för underligt för oss på VårgårdaHus.

Vi såg snart att vi kunde utforma deras drömhus om vi utgick från vår egen Villa Annehill – en spatiös villa i klassisk New England-stil. Mjuka detaljer och vackra linjer i välavvägd balans, både utvändigt och invändigt.

Det som kännetecknar Villa Annehill är en öppen och rymlig planlösning för vardagsrum och kök. Det här skapar härliga inredningsmöjligheter för Erika och Bilgin. De stora ytorna låter deras bohemiskt skandinaviska stil komma till sin rätt. Naturfärger samsas med ljusa väderbitna detaljer.

På baksidan av huset byggdes ett nytt burspråk ut mot en öppen och vacker altan med utsikt över det intilliggande skogspartiet. En given plats för sköna sommarkvällar och en fin lekyta för deras lille son.

Erika och Bilgins drömhus är ett bra exempel på att det inte spelar någon roll hur du presenterar ditt drömhus. Vi förstår vad ni menar och anpassar oss efter era behov och önskemål. Vår ambition är att du ska få ditt hem precis som du vill ha det. Därför spelar det ingen roll hur ovanliga dina idéer är, eller hur du förklarar dem.