Stig på!


Visst kan det vara lockande att nyfiket glänta på dörren hemma hos folk?

Ett hus är ofta en spegel av människorna som bor där. Och det gäller i högsta grad för de VårgårdaHus-kunder, som presenteras här.

De har valt att bygga nytt helt efter sina egna behov och önskemål. Deras personliga stil präglar nu boendet, både utvändigt och invändigt. Och alla har de tveklöst sin unika charm.

Välkommen in på en titt!


”Skönt att vi fick lov att vara lite veliga”


Samboparet Joacim och Hanna erkänner villigt att de bytte åsikt många gånger under husbyggarprocessen. ”De flesta som bygger är ju faktiskt förstagångsbyggare, då är det skönt att kunna ångra sig och göra ändringar”, menar Joacim.
”VårgårdaHus har varit tillmötesgående och hjälpsamma hela vägen. Vi har fått bra rådgivning och tillsammans har vi ritat huset vi drömde om.”Nystart mitt i livet med VårgårdaHus


”Ingenting har varit omöjligt och ingenting har skapat oväntade kostnader.” Efter tre år i Villa Björkvik är Kerstin och Hasse Björkman i Vänersborg fortfarande lika nöjda.

”Det mest positiva med VårgårdaHus har ändå varit deras bemötande. Vi kände direkt att de var genuint intresserade av att skapa vårt bästa boende.”Specialdesignad villa för aktiv familj


Familjen Hafström i Vårgårda bodde tidigare i en gammal träkåk med stor fruktträdgård, och ägnade mycket tid åt renovering och trädgårdsskötsel. Men det var svårt att få ihop tidspusslet för den aktiva familjen. Mamma Katarina började därför spinna planer på att bygga en modern och lättskött enplansvilla.


YouTube Facebook Twitter Mobil