Inredningsstilar


Inredning är ett fantastiskt roligt område, och särskilt aktuellt för dig som bygger hus. Ja, att välja möbler, textilier, lampor och dekorationer till sitt hem är för många av oss ett rent nöje.

En del väljer att följa en inredningsstil till punkt och pricka, andra väljer att mixa och matcha. Allt är lika rätt. Här har vi samlat några konkreta inredningstips för tre olika stilar. Läs, titta och låt dig inspireras.


Klassisk, traditionell stil


Klassisk traditionell stil andas gammaldags lantlig herrgård från förra sekelskiftet. Föreställ dig att kliva in i en tavla med interiört motiv av Carl Larsson, så vet du vad vi menar.
Möblerna är tillverkade i rustikt trä, gärna vitmålade med dekorativa detaljer. Ljusa textilier återkommer i rum efter rum, i romantiskt vitt, grått och beige.Modern, nordisk stil


Med en inredning i strama rena linjer skapar du ett hem i modern nordisk stil. Symmetri eftersträvas, och med det följer en känsla av lugn och harmoni.

Stilen präglas också av en minimalistisk och sparsmakad inredning, som effektivt kompletteras med en läcker och kreativ färgklick här och där.New England


Vill du ha en genuin skärgårdskänsla i ditt hem ska du välja inredning i den tidlösa New England-stilen från nordöstra USA. Stilen karaktäriseras av marina dekorationer som fyrar, signalflaggor, ”stars & stripes” och skeppstillbehör i mässing. Mörka träslag får kontrastera mot vitt och textilierna går i klassiskt rött, vitt och blått.


YouTube Facebook Twitter Mobil