Projekt

En del kunder vill själva forma sitt hus, andra vill ha så mycket som möjligt klart. Därför erbjuder vi även nyckelfärdiga kvalitetshus med fast pris som harmonierar med den miljö de byggs i. För oss innebär nyckelfärdigt att man ska kunna bo bekymmersfritt från dag ett, utan att behöva tänka på målning, grässådd, plattsättning och andra utvändiga markarbeten. Vi ger lite mer och gör det lite enklare.

Beställ katalog

VäljHar ni tomt?
Kontakta säljareStockholm
Stockholm
Solna
Såld
Stockholm
Stockholm
Solna
Såld
Stockholm
Stockholm
Solna
Såld
Stockholm
Stockholm
Solna
Såld
Stockholm
Stockholm
Solna
Såld
Google maps

VårgårdaHus Bostadsprojekt

VårgårdaHus utvecklar nya tomt- och bostadsprojekt med grupphusbebyggelse i Sveriges tillväxtregioner. Vi bygger attraktiva kvalitetshus med personlig prägel till fast pris. VårgårdaHus Bostadsprojekt är i sin uppstartsfas. Håll utkik efter projekt som vi kommer att presentera här nedan.

Om VårgårdaHus Bostadsprojekt

Lite mer. Lite enklare.
Vi vänder oss till alla som värnar om kvalitet, design, miljö och ekonomi, och som uppskattar en snabb och enkel byggprocess.
Vi erbjuder nyckelfärdiga kvalitetshus med fast pris från VårgårdaHus som harmonierar med den miljö de byggs i.

För oss innebär nyckelfärdigt att man ska kunna bo bekymmersfritt från dag ett, utan att behöva tänka på målning, grässådd, plattsättning och andra utvändiga markarbeten. Vi ger lite mer och gör det lite enklare.

Vi bygger för ett hållbart boende.
VårgårdaHus valde i ett tidigt skede energi som ett viktigt fokusområde. Där finns det goda möjligheter att effektivisera såväl byggprocess som faktisk driftskostnad. Vi bidrar till en bättre miljö med mindre CO2-avtryck. Resultatet blir ett hållbart boende under lång tid.

Ett gott och personligt hantverk.
Husen byggs i vår egen produktionsanläggning i Vårgårda. Hantverkarna är yrkesmän med stort engagemang, ansvar och yrkesstolthet. Det borgar för ett gott hantverk av hög kvalitet.

Vi kombinerar hårda värden med mjuka. Praktisk funktionalitet går att kombinera med god arkitektur och estetiskt designade lösningar.

Våra erfarna arkitekter och inredare designar hem med genomtänkta planlösningar och med material och utrustning av hög kvalitet som grundstandard. Genom enkla tillval har man möjlighet att sätta sin egen personliga prägel på sitt boende.

Vår vision är att få branschens nöjdaste kunder!

Våra projekt

Vi förenklar drömmen om ett eget hus! Du kan läsa om vårt kommande projekt i Jonstorp/Höganäs med säljstart i augusti/september 2017 här.

Kontakt
Kontaktperson: Ulrika Sporrenhjelm
Mobil: 0703-77 20 76.
E-post. ulrika.sporrenhjelm@vargardahus.se