Att bygga hus är att förverkliga en dröm. Du vill få det precis som du vill ha det, och det kan du få hos oss på VårgårdaHus. Vissa av våra kunder ser våra 49 husmodeller som idéförslag, medan andra tycker att de är perfekta redan från början.

För oss är det viktigt att du känner att vi är flexibla. Vi lyssnar på dig och är ett bra bollplank hela vägen i din husprocess. Vår ambition är att du ska få precis det hus du drömmer om. Det är det vi menar med Drömhuset.

Fem familjer. Fem drömhus. Se våra filmer eller gå på virtuell husvisning!

Här kan du se hur vi utifrån fem olika familjers personliga önskemål lyckades skapa deras drömhus. Se filmerna eller ta en tur i Villa Annehill via VR. Med teknikens hjälp kan du gå på husvisning hemma i din egen soffa. Det enda som behövs är ett par VR-glasögon som du sätter din mobil i. Det finns billiga läsare av kartong.

Så här använder du VR i mobilen med VR-glasögon: när du är inne, klicka på VR-symbolen uppe i högra hörnet. För att gå in i andra rum tittar du bara på någon av de gröna prickarna som du ska ha mitt i bilden.

Villa Emyhill Youtube

VR-visning

Annehill

Jakobsdal

Sjövik

Fagrabo

Emyhill