Våra kunders VårgårdaHus

Visst kan det vara lockande att nyfiket glänta på dörren hemma hos folk? Ett hus är ofta en spegel av människorna som bor där.
Våra kunder har valt att bygga nytt helt efter sina egna behov och önskemål. Deras personliga stil präglar nu boendet, både utvändigt och invändigt. Alla har de tveklöst sin unika charm! Välkommen in!

 

villa fagrabo

Ladhusstil, Västerås

villa fridhem

Haverdal

villa lövås

Lidköping

VIlla säveholm

Nyköping

Villa Emyhill

Tyresö

villa furuliden

Alingsås

Villa Nygård

Alingsås

villa ängatorp

Kundanpassad, Haverdal

Villa Sandvik

Kungsör

Villa Fagrabo

Bohus Björkö

villa sandäng

Haverdal

villa Emyhill

Uppsala

VIlla Fagrabo

Skanör

Villa Annehill

Trollhättan

Villa Sjövik

Höllviken

Villa Säveholm

Västerås

villa jakobsdal

Hönö

villa Hökåsen

Alingsås

Villa rosendal

Alingsås

villa solvik

Höllviken

villa sjövik

Vänersborg

villa sandäng

Trollhättan

 

sagt om vårgårdahus

“Vi fick bra kontakt med VårgårdaHus från början och de fortsatte att infria förväntningarna. Allt blev klart i tid och det var till och med snyggt städat när vi satte nyckeln i dörren. Det var bara att gå in och bo in sig.”

“Vi utbytte massor av idéer och samarbetet var lättsamt, roligt och präglades av känslan att ingenting är omöjligt!”

“Vi hade själva skissat på en rad olika lösningar och sedan lämnade vi över dem till VårgårdaHus, som i sin tur återkom till oss med konkreta förslag. Därefter bollade vi några gånger fram och tillbaka och slutresultatet är vi mycket nöjda med. Vi trivs verkligen i vårt hem.”

 

“Förslaget som vi fick från VårgårdaHus var det som mest överensstämde med våra egna tankar. Man realiserade våra drömmar och gjorde dem till och med bättre. VårgårdaHus husdesigner var mycket flexibel och hjälpsam och kom med många bra råd som vi tog till oss.”

“Vi kom fram till en rad lösningar som passade just oss. Vi har fått många bra råd och tips under resans gång vilket har varit mycket värdefullt.”

”För oss var det perfekt att utgå från VårgårdaHus standard och göra våra egna tillval och anpassningar. Det underlättade mycket och valmöjligheterna var så bra att det inte blev några problem att få huset som vi ville ha det.”