ALLA DRÖMHUS

Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Villa Enhagen
175,8 m2

Ett prisvärt Ladhus för den designmedvetne

Villa Enhagen, en väl tilltagen 1,5-plansvilla i ladhusstil. Här har vi hämtat inspiration från de nordiska ladorna och skapat ett hus som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden. För dig som gillar design är denna villa något utöver det vanliga.

Villa Enhagen är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla och en anda av tidlöshet. Indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder och lister bidrar till husets speciella karaktär.

På nedre plan finns två sovrum, klädkammare och stora öppna umgängesytor där kök och vardagsrum hänger ihop. Den sociala delen är också öppen upp till nock vilket ger en imponerande takhöjd på runt fem meter – härligt luftigt och trivsamt. På övre plan hittar du ytterligare ett sovrum, två klädkammare och ett trevligt allrum. Här finns alltså gott om ytor för umgänge, lek, arbete eller hobbyprojekt, allt fördelat på två separata plan. Den omtyckta ladhusstilen går för övrigt att applicera på flera av våra hustyper och planlösningar.

Fasaden kan levereras med stående träpanel utan delningsblock, men givetvis har du möjlighet att i stället välja puts eller tegel om det passar bättre in i omgivningen.

Boka möte
Planlösningar
Planritning Planritning Plan i perspektiv Plan i perspektiv
Fasader
Tips
Villa Enhagen med plåttak Villa Enhagen med plåttak

Beställ gärna
vår katalog