Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Karlstad, Värmland

Hej, letar du efter
ditt drömhus?

Då har du kommit rätt, varmt välkommen till oss på Vårgårdahus i Karlstad, Värmland!

Kontakta oss gärna för att berätta om dina husdrömmar, det gör du enklast genom ”Boka möte-knappen” här ovanför eller på mail och mobil här nedanför. Hoppas vi ses!

Rudsvägen 30 , 654 63 Karlstad

Aktuellt

Besök oss på Bomässan 8-10 november 2019

Bomässan är en publik mässa där både lokala och nationella utställare köper monterplats. På mässan erbjuds allt från tak, väggar, golv och kakel till bad, kök, möbler, byggvaror, elektronik och interiör. En typisk besökare ska igång och renovera eller bygga nytt, och kommer till mässan för att få inspiration, experthjälp och bra erbjudanden, från så många leverantörer som möjligt samlade under samma tak. Vi finns såklart på plats under mässan så välkomna att prata husdrömmar med oss!

Läs mer här: https://bomassa.se/se/massor/bomassa-karlstad-2019/

Visningar

Visningshus

VårgårdaHus har visningshus i bl.a Stockholm, Göteborg och Skåne.

Mer information om husen finner du här!

 

För att vara säker på att vår representant är på plats rekommenderar jag dig att du slår oss en signal i förväg och bokar tid.

Ser fram emot att träffa dig och berätta mer om våra kvalitetshus.

Varmt välkommen!

Läs mer

Ett hus byggt av drömmar
och gott hantverk!

Vi på VårgårdaHus har en enkel affärsidé -vi förverkligar husdrömmar. Att bygga hus är för många livets största affär, då är det också viktigt att få det som man vill ha det. Du kan inspireras av våra husmodeller, men även föreslå förändringar. Vi ritar om utan extra kostnad. Det goda hantverket ingår självklart i paketet. Läs om några av våra kunders resa från dröm till hus och ta del av tips och råd här. Kanske är det din tur nästa gång? Välkommen till VårgårdaHus.

VårgårdaHus stamp
Stefan Johansson

Stefan Johansson

0702-25 11 44
stefan.johansson@vargardahus.se

Rudsvägen 30, 654 63 Karlstad, Sweden