Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Nyköping, syd/östra Södermanland

Hej, letar du efter
ditt drömhus?

Då har du kommit rätt, varmt välkommen till oss på VårgårdaHus i Nyköping, syd/östra Södermanland!

Kontakta oss gärna för att berätta om dina husdrömmar, det gör du enklast genom ”Boka möte-knappen” här ovanför eller på mail och mobil här nedanför. Hoppas vi ses!

Kaprisvägen 14, 611 46 Nyköping

Aktuellt

Oändliga valmöjligheter

När du bestämmer dig för att bygga ett VårgårdaHus har du en väldigt rolig tid framför dig. Hos oss är valmöjligheterna oändliga. Och det är du som fattar besluten. Jag bistår mer än gärna med inspiration och idéer. Under fliken ”Inspiration”, finner du några förslag om stort och smått.. Inspiration/Bildgalleri

Visningar

Visningshus

VårgårdaHus har visningshus i bl.a Stockholm, Göteborg och Skåne.

Mer information om husen finner du här!

För att vara säker på att vår representant är på plats rekommenderar jag dig att du slår oss en signal i förväg och bokar tid.

Ser fram emot att träffa dig och berätta mer om våra kvalitetshus.

Varmt välkommen!

 

Läs mer

Fler tomter i området

Åda backar, Trosa

Om Åda backar

Området

Åda Backar är vackert beläget mellan natur och hav med en hänförande utsikt över Anderviken/Östersjön och grönskande landskap. Åda Backar består av totalt 64 fastigheter. Den södra delen är slutsåld och nu pågår försäljningen av de resterande 32 tomterna med entreprenad på den norra delen.

Föredrar du kvällssol till grillaftonen eller vill du ta morgonkaffet på altanen med havsutsikt? Tomterna på norra ligger högt och är av varierande storlek. Placeringen av husen görs med intentionen att skapa en privat sfär och för att maximera tomtens naturliga egenskaper.

Rådande detaljplan med klassiska och tidlösa byggnader sätter en enhetlig och inbjudande prägel på Åda Backar, i både färg och material.

Åda Backar passar lika bra för de som uppskattar lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här lever du nära naturen, men ändå når du du enkelt storstaden.

Till Södertälje och Stockholm går det bussar dagligen, vilket gör det smidigt att pendla. Trosabussarna tar dig till Liljeholmen på ca 60 minuter. Även flygbussarna till Arlanda avgår från Liljeholmen.

 

 

VårgårdaHus

På dessa tomter har du möjlighet att bygga VårgårdaHus.

Nedan följer ett par prisexempel räknat på tomt nr 28;

 

Villa Sjövik, nyckelfärdigt/inflyttningsklart från 4.825.000 kr inkl. tomt

 

 

 

 

 

 

Villa Nygård, nyckelfärdigt/inflyttningsklart från ca 4.270.000 kr inkl tomt

 

Vill du ha mer information!

Tveka inte att kontakta VårgårdaHus representant Anki Västerlund

 

 

Ett hus byggt av drömmar
och gott hantverk!

Vi på VårgårdaHus har en enkel affärsidé -vi förverkligar husdrömmar. Att bygga hus är för många livets största affär, då är det också viktigt att få det som man vill ha det. Du kan inspireras av våra husmodeller, men även föreslå förändringar. Vi ritar om utan extra kostnad. Det goda hantverket ingår självklart i paketet. Läs om några av våra kunders resa från dröm till hus och ta del av tips och råd här. Kanske är det din tur nästa gång? Välkommen till VårgårdaHus.

VårgårdaHus stamp
Anki Västerlund

Anki Västerlund

0706-33 22 26 alt. 0730- 29 56 29
(Benny Västerlund, säljsupport)
anki.vasterlund@vargardahus.se

KAPRISVÄGEN 14, 611 46 Nyköping, Sweden