Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Beställ katalog

VäljHar ni tomt?Uppsala, Uppland

Hej, letar du efter
ditt drömhus?

Då har du kommit rätt, varmt välkommen till oss på VårgårdaHus i Uppsala, Uppland!

Kontakta oss gärna för att berätta om dina husdrömmar, det gör du enklast genom ”Boka möte-knappen” här ovanför eller på mail och mobil här nedanför. Hoppas vi ses!

Spikgatan 10, 753 23 Uppsala

Aktuellt

Referensbilder VårgårdaHus

Du missar väl inte att gå in under fliken Inspiration.
Här finner du en massa bilder på hus som vi har byggt samt en del fina interiörbilder!

Visningar

Visningshus

VårgårdaHus har visningshus i bl.a Stockholm, Göteborg och Skåne.

Mer information om husen finner du här!

 

För att vara säker på att vår representant är på plats rekommenderar jag dig att du slår oss en signal i förväg och bokar tid.

Ser fram emot att träffa dig och berätta mer om våra kvalitetshus.

Varmt välkommen!

 

Läs mer

Fler tomter i området

Svia parhus

I Svia bor ni med ypperligt läge med närhet till det mesta, cykelvägar och buss till centrum och bra pendlingsläge nära E4:ans påfart. Förskolor, skolor och matbutik finns också i närbelägna Årsta. På bara några minuters bilväg nås gigantiska Gränbystaden med allt vad ni önskar, från klädbutiker till gym och biograf. I vackra Vedyxaskogen finns möjlighet till rekreation och motion på härliga vandringsleder med grillmöjligheter.

I Projektet Tallkullen uppförs 6 st friköpta parhus via oss på VårgårdaHus. Husen är 140 kvm med 5 rum med möjlighet att dela av till 6 rum, rymligt kök samt 2 badrum. Till varje parhus finns ett förråd vid ingången på framsidan. För dig som drömt om att skapa ditt eget boende finns det möjlighet att välja de tillval som passar just ditt behov och smak. Detaljerad teknisk beskrivning, standard & tillvalskatalog samt bygglovshandlingar, se under fliken bifogade dokument.

Erbjudande! Tecknar du ett köpeavtal innan 31/3 2019 i Tallkullen erhåller du en värdecheck på 50 000 kr att användas på tillval hos oss på VårgårdaHus.

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. För mer information kontakta Per Gustafsson på Vårgårdahus.

Mäklaren förmedlar endast tomten, Läs mer här om projektet här: https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA4SH4UITACP75B2OB

Ett hus byggt av drömmar
och gott hantverk!

Vi på VårgårdaHus har en enkel affärsidé -vi förverkligar husdrömmar. Att bygga hus är för många livets största affär, då är det också viktigt att få det som man vill ha det. Du kan inspireras av våra husmodeller, men även föreslå förändringar. Vi ritar om utan extra kostnad. Det goda hantverket ingår självklart i paketet. Läs om några av våra kunders resa från dröm till hus och ta del av tips och råd här. Kanske är det din tur nästa gång? Välkommen till VårgårdaHus.

VårgårdaHus stamp
Per Gustavsson

Per Gustavsson

0702-67 41 47, 018-12 35 10
per.gustavsson@vargardahus.se

Spikgatan 10, 753 23 Uppsala, Sverige