Arbeta hos oss

Drömjobbet!

VårgårdaHus satsar!

VårgårdaHus har under de senaste åren expanderat kraftigt och vi omorganiserar oss nu för att möta marknadens behov. Om du älskar att driva förändring och verkligen vill kunna påverka är detta helt rätt tidpunkt att komma till oss!

Just nu söker vi;

  • Ekonomichef
  • Entreprenadansvarig
  • Projektledare
  • Agenter till husförsäljning (läs annons nedan)
  • Agenter till stor satsning på fritidshus (läs annons nedan)

Låter någon av uppdragen intressant för dig?
Fyll i formulär nedan och vilken tjänst du är intresserad av så återkommer vi med vidare information! Vi tar gärna emot spontansökningar även inom andra områden, så skicka i sådana fall med CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot kontakt!

Ditt personliga brev
Ditt CV

 

 

Agenter till stor satsning på Fritidshus – nytt varumärke!

VårgårdaHus har under de senaste åren expanderat kraftigt och vi omorganiserar oss nu för att möta marknadens behov. Vi ser en stor potential att kunna möta upp kunder som vill bygga Fritidshus med en stark offert. I mars sker lanseringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja fritidshus eller permanentboende och redan har ett nätverk av duktiga entreprenörer till hands. Du har med fördel erfarenhet inom bygg/entreprenadföretag och har god kunskap i avtalsförhandling och entreprenadjuridik.

Personliga egenskaper

Du är som person positiv, driven, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa förtroende och ser god kommunikation som en förutsättning för att lyckas. Affärssinne och en stark värdegrund att allt skall ske korrekt driver dig framåt och du trivs när du har överträffat en kunds förväntningar.

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara del av en stor och spännande satsning och driva en förändringsagenda tillsammans med kompetenta medarbetare och andra agenter som prioriterar samarbete och arbetsglädje för att vi ska lyckas!

Är du intresserad, kontakta Jonas Borgenhard, försäljningschef

tel. 0733-75 90 75

Jonas.borgenhard@vargardahus.se

Erfarna agenter sökes för försäljning av VårgårdaHus!

– Vi söker aktivt just nu till Östergötland och Jönköping!

Vi skapar hus, ritade av arkitekter, byggda av hantverkare. Du kommer, via egen agentur, arbeta i ett husföretag som har ett attraktivt och prisvärt hussortiment, stark support och framtidsinriktad ledning! Du säljer kvalitet och bör ha hög känsla för service och en vilja att hjälpa människor och överträffa deras förväntningar.

Är du intresserad, kontakta Jonas Borgenhard, försäljningschef

tel. 0733-75 90 75

Jonas.borgenhard@vargardahus.se