Arbeta hos oss

Drömjobbet!

Agenter till stor satsning på Fritidshus!

VårgårdaHus har under de senaste åren expanderat kraftigt och vi omorganiserar oss nu för att möta marknadens behov. Vi ser en stor potential att kunna möta upp kunder som vill bygga Fritidshus med en stark offert. I mars sker lanseringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja fritidshus eller permanentboende och redan har ett nätverk av duktiga entreprenörer till hands. Du har med fördel erfarenhet inom bygg/entreprenadföretag och har god kunskap i avtalsförhandling och entreprenadjuridik.

Personliga egenskaper

Du är som person positiv, driven, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa förtroende och ser god kommunikation som en förutsättning för att lyckas. Affärssinne och en stark värdegrund att allt skall ske korrekt driver dig framåt och du trivs när du har överträffat en kunds förväntningar.

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara del av en stor och spännande satsning och driva en förändringsagenda tillsammans med kompetenta medarbetare och andra agenter som prioriterar samarbete och arbetsglädje för att vi ska lyckas!

Låter detta intressant för dig?
Då hoppas vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Ditt personliga brev
Ditt CV

 

Välkommen med din ansökan!

Erfarna hussäljare sökes!

– Nu närmast till region Jönköping och Östergötland

Välkommen till ett av Sveriges mest framgångsrika husföretag!

Vi skapar hus, ritade av arkitekter, byggda av hantverkare.

Just nu söker vi erfarna hussäljare

Du kommer, via egen agentur, arbeta i ett husföretag som har ett attraktivt och prisvärt hussortiment, stark support och framtidsinriktad ledning!

Du säljer kvalitet och bör ha hög känsla för service och en vilja att hjälpa människor och överträffa deras förväntningar.

Är du intresserad, kontakta Jonas Borgenhard, försäljningschef

tel. 0733-75 90 75

Jonas.borgenhard@vargardahus.se