Det är vi som är VårgårdaHus

Vi är ett glatt gäng som trivs med att arbeta ihop. Tillsammans gör vi allt vad vi kan för att du och din familj ska trivas i ert nya VårgårdaHus. Vår målsättning är helt klar: Vi ska ha marknadens nöjdaste kunder. Med stolthet kan vi konstatera att vi också får högsta betyg av våra kunder, år efter år.

Säljare

Ofta blir säljaren din första personliga kontakt hos oss. Med lust och engagemang tar de sig an dig som vill prata möjligheter med att bygga nytt. Med din säljare kan du diskutera stort som smått och han eller hon följer dig hela vägen fram till inflyttning i ditt alldeles egna drömhus.

Gruppbild_agenter _svart vit_2017

Husdesigners, Konstruktörer och Projektledare

När dina planer börjar ta sig mer konkreta former är det våra proffsiga ritare; husdesigners och konstruktörer, som tar över. Med ett fast tag om linjalen ser de till att allt stämmer, in i varje vrå, varenda centimeter. Du kan lugnt lita på deras noggrannhet och kompetens.
Projektledaren har ett övergripande ansvar och följer husprojektet från avtal till slutbesiktning.

VGA_Hus_Arkitekter_Konstruktorer och Projektledare_PSP03

 

Administration, Försäljning, Marknad, Inköp/Produktion och VD

Alla våra avdelningar samarbetar tätt, för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. När du har kontakt med oss som jobbar administrativt, så vet vi ofta redan vem du är och hur din drömvilla ser ut.
Kontakta oss gärna om du har frågor som rör fakturor eller om du har andra administrativa spörsmål.

VGA_Hus_VD_Inkop_Marknad_Ekon_Admin_PSP04

 

Produktionsledare och Snickare

I vår produktion arbetar enbart professionellt utbildade hantverkare med lång erfarenhet. Alla har de specialistkompetens just för att bygga småhus, vilket säkerställer att ditt hus blir byggt med mycket hög kvalitet. Du är mer än välkommen att hälsa på oss, om inte förr så när vi bygger ditt hus!

VGA_Hus_Snickarna_PSP05