Skårs ängar, Lövekulle, Alingsås

0b07c3acddacc7a0bc3bdacc4b400c66.jpg

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda 8 byggklara tomter i sjönära läge på Skårs ängar! Tomterna är placerade i populärt och attraktivt område endast ett stenkast från sjön Mjörns vackra strandkant. Här ges möjlighet att förverkliga er husdröm från valfri husleverantör. Tomternas storlek fördelas mellan 650-800 kvm och största tillåtna byggnadsyta är på 200 kvm inklusive garage/förråd. Anslutningspunkt till kommunalt VA, el och fiber finns att tillgå. Alla tomter ansluts till den nybyggda kommunala gatan Backebovägen. På nära avstånd finns busshållsplats, fin natur och inbjudande badplatser. Inom det nya området anläggs en trivsam lekplats. Alingsås centrum med trivsamma trähus och mysiga kullerstensgator nås på en trevlig cykeltur. Se mer i detaljplanen eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda eller VårgårdaHus representant Jonas Lundgren. Välkomna att lämna ert intresse!