Talgoxvägen 8B, Floda

Välkommen till Talgoxvägen 8B! Som sista huset på återvändsgata alldeles intill grönområde och med utsikt mot sjön Sävelången erbjuds här en plan fin villatomt. Från Vårgårdahus finns ett passande förslag på villa Bovik special som i nyckelfärdigt utförande landar in på ett prisläge strax över 5,3 miljoner. Här bor man lugnt och skönt i etablerat villakvarter med promenadavstånd till Floda centrum med välsorterade affärer/butiker, välrenommerade restauranger, pendel och mycket annat. Tomten överlåtes med villkor om beställning av produktion av 1-plans hus från Vårgårdahus. Förslaget avser villa Bovik i specialutförande men en köpare har fritt val inom Vårgårdahus sortiment på 1-plans hus.

Kontakta Jonas Lundgren på tel.0733-820120 eller epost. jonas.lundgren@vargardahus.se för mer information.