Herrljunga - Violgatan 7

Möjlighet att bygga rymligt Vårgårdahus i populärt, naturnära område

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar. Exempelvillan är Villa Nygård i 1½-plan med färdiginredd ovanvåning. Med fem sovrum passar Villa Nygård perfekt för dig som har en stor familj med många barn. Köket, husets hjärta, är centralt placerat mellan entré och grovingång, en lika klassisk som praktiskt lösning. Säkert blir du också förtjust i alla rejäla förvaringsutrymmen, som ryms i detta hus. Den genomtänkta planlösningen underlättar både umgänge och avskildhet för såväl barnen som er vuxna. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Priset på exempelhuset, Villa Nygård, är 3 231 000:-
för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

För mer information kontakta ansvarig mäklare eller Anders Nilsson på Vårgårdahus, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91

violg-7-142-1024x683.jpg
fastighetskarta-974-1024x683.png
Nygard_vit_1000x625.jpg