Trosa - Åda Backar

Åda Backar är vackert beläget mellan natur och hav med en hänförande utsikt över Anderviken/Östersjön och grönskande landskap. Åda Backar består av totalt 64 fastigheter. Den södra delen är slutsåld och nu pågår försäljningen av de resterande 32 tomterna med entreprenad på den norra delen.

Föredrar du kvällssol till grillaftonen eller vill du ta morgonkaffet på altanen med havsutsikt? Tomterna på norra ligger högt och är av varierande storlek. Placeringen av husen görs med intentionen att skapa en privat sfär och för att maximera tomtens naturliga egenskaper.

Rådande detaljplan med klassiska och tidlösa byggnader sätter en enhetlig och inbjudande prägel på Åda Backar, i både färg och material.

Åda Backar passar lika bra för de som uppskattar lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här lever du nära naturen, men ändå når du du enkelt storstaden.

Till Södertälje och Stockholm går det bussar dagligen, vilket gör det smidigt att pendla. Trosabussarna tar dig till Liljeholmen på ca 60 minuter. Även flygbussarna till Arlanda avgår från Liljeholmen.

På dessa tomter har du möjlighet att bygga VårgårdaHus. Nedan följer ett par prisexempel räknat på tomt nr 28;

Villa Sjövik, inflyttningsklart från 4.825.000 kr inkl. tomt

Omradesbild_Ada-backar-768x794.png
Omradesbild_tomt-28-555x357.png

Läs mer: http://adabackar.se/ Kontakta vår representant Anki Västerlund