Uppsala - Svia 74 - Villa Fagrabo

Upplev lyxen med att vara den första ägaren av ett helt nytt hus! Uppfyll drömmen om att bo på landet men ändå nära stan! Nu ges möjlighet att förvärva en villatomt i vackra Svia. Föreslagen villa om 1,5-plan är en husmodell hos Vårgårdahus kallad Villa Fagrabo. Bygglovet finns färdigt och möjlig inflyttning är omkring våren 2020.

Entréplan för Villa Fagrabo erbjuder välkomnande ljus hall med kapprum, öppen planlösning och rundgång i kök och vardagsrum, tvättstuga med groventré, badrum med dusch samt rymligt sovrum. Övre plan med sitt charmiga snedtak kan du forma och inreda som du vill. Här finns exempelvis möjlighet till allrum, tre sovrum varav ett med ingång till klädkammare samt badrum med badkar. Kommunalt vatten och avlopp samt möjlighet till fiber. Nyproducerade hus är skattebefriade i 15 år.

Fagrabo_trapanel-webb.jpg
cbild4tbrtdb4kmblrvfm-1178.jpg

Per Gustavsson 

Representant för VårgårdaHus AB i Uppsala län
TMF auktoriserad trähus säljare

 Spikgatan 10
753 23 UPPSALA 

018-12 35 10, 070-267 41 47