Uppsala - Svia parhus 38

Välkommen att upptäcka vackra Svia! Ett stadsnära område med oemotståndliga vyer över ängar med Uppsalasiluetten i bakgrunden. I Svia, endast ca 4 km från Gränbystaden och ca 7 km från Uppsala Centralstation, byggs smakfulla och välplanerade parhus i lantlig miljö med vidsträckta vyer över ängar.

Detta är ett hem som är anpassat med alla moderniteter och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinflöde. Vårgårdahus är en omtyckt husleverantör som bygger med hög kvalité och du har möjlighet att välja dina egna materialval. De ca 140 kvm består av 5 r o k men kan enkelt delas av till 6 r o k om extra sovrum behövs. Entréplan erbjuder inbjudande hall med förvaring, tilltalande kök med inredning från Vedum, stort vardagsrum med matplats och utgång till baksidan, separat tvättstuga samt helkaklat badrum med dusch. Övre plan rymmer trivsamt allrum, tre bra sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Tomterna har fina nivåskillnader med vacker och avstressande ängsutsikt. Uppfart med plats för två bilar. Här bor du bekvämt och tryggt tack vare ett lätthanterligt frånluftsvärmesystem som även ger låga uppvärmningskostnader. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns.

Här finns 3 st parhus lediga. Visning Onsdag 6 juni

cbild4takqe5ttuf67jcr-8201.jpg
svia-38-1-4336.jpg

Per Gustavsson 

Representant för VårgårdaHus AB i Uppsala län
TMF auktoriserad trähus säljare

Spikgatan 10
753 23 UPPSALA

018-12 35 10
070-267 41 47