Violgatan 1 - Herrljunga

Fridhem_final_2015.jpg
ff2cf4c46f180f1a454eef7dfd180790.jpg

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar.

Villa Fridhem som här planeras är huset för dig som vill ha det öppet och luftigt i kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för det stora kalaset. I denna välplanerade villa får du också tre sovrum i en separat del av huset samt flera praktiska förrådsutrymmen. Din bil parkerar du på skyddad plats i carporten, som är en integrerad del av huset.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Priset på exempelhuset, Villa Fridhem, är 3 170 000:-
för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

För mer information kontakta Anders Nilsson, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91