Västra Götaland

Alingsås - Prästeryd

27292105.jpg

Varmt välkomna till populära Torvmossen och Lingonriset! I området bor du nära för- och grundskola, sjö och natur samt handelshuset Vimpeln där det mesta finns. För den aktive är det en kort avstånd till bra och utmanande motionsslinga runt sjön Gerdsken. På sommaren har du nära till flera olika badplatser och på vintern är sjön perfekt att utnyttja för skridskoåkning. Här bor du med andra ord med närhet till det mesta, naturen och på bara tjugo minuters promenad är du inne i Alingsås charmiga stadskärna med kullerstensgator. Bussen, som passerar strax utanför dörren, är också ett skönt och smidigt alternativ. Totalt erbjuds fem stycken villatomter på Torvmossen. Det är ett samarbete mellan Fastighetsbyrån, som säljer tomterna och Vårgårdahus, som genom sin totalentreprenör Team Lyckebacka AB kommer att bygga nyckelfärdiga hus enligt köparens önskemål på dessa tomter. Markägare är Alingsås Mark och Bostads AB. Familjära 1,5-plans villor (Villa Nygård) och välplanerade suterränghus (Villa Ekbacken och Villa Orrebacka) kommer att tas fram som koncept till detta område för att passa miljön och området på bästa möjliga sätt. I enlighet med gällande planbestämmelser kan möjlighet finnas att bygga en annan husmodell med Vårgårdahus enligt överenskommelse. Se länk i annonsen till Vårgårdahus hemsida. De planerade tomterna, sett från Prästerydsvägen och inåt, med benämning, ungefärlig storlek och planerad husmodell är:

Tomt 1 (Lingonriset 3), cirka 724 kvm – Villa Nygård.
Tomt 2 (Lingonriset 6), cirka 915 kvm – Villa Nygård.
Tomt 3 (Lingonriset 11), cirka 1 430 kvm – Villa Ekbacken.
Tomt 4 (Lingonriset 10), cirka 830 kvm – Villa Ekbacken.
Tomt 5 (Lingonriset 9), cirka 929 kvm – Villa Orrebacka.

De blivande tomterna är ännu inte avstyckade och fastighetsbildade av Lantmäteriet. Detta är under process just nu och beräknas färdigställas under sommaren 2019. Notera att angivna tomtstorlekar är uppskattade och inte helt tillförlitliga. Exakt tomtstorlek kommer att fastställas av Lantmäteriet vid avstyckningen vilket innebär att ytan kan komma att under- eller överskridas i enlighet med lagakraftvunnet beslut.

https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/Objekt/?source=Hemnet%20Projekt&objektID=2072345

Borås - Äspered

Stor tomt med högt och fint läge i västsluttning, ner mot sjön Tolkens södra sida

Tomten, på hela 1783 m2, har ett bra ett bra läge med närhet till grönområde och vacker skog och strax nedanför finns en för området gemensam badplats med strand och båtbrygga. Detaljplanen medger bebyggelse om 200 kvm byggnadsyta.

I tomtgräns finns anslutning till Lerbäcks samfällighetsförenings vattentäkt och avloppsreningsverk.

Fastighetsbeteckning: Lerbäck 1:25

Gatuadress: Lerbäcksvägen 28, 516 92 Äspered

Tomtpris: 325.000kr inkl. eget VA i samfällighet

Badplats-Lerback-555x416.jpg
Lunden_web-360x225.jpg
Lerback-1_25-2-360x270.jpg
Tomtkarta-Lerback-1_25-360x291.png

En trevlig 1,5-plansvilla om 162 m2 fördelat på fem sovrum, vardagsrum, stort allrum samt klädkammare. Ett mycket yteffektivt och praktiskt hus för familjen med flera barn.

Tveka inte att höra av dig efter mer information. Välkommen!

Herrljunga - Violgatan 7

Möjlighet att bygga rymligt Vårgårdahus i populärt, naturnära område

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar. Exempelvillan är Villa Nygård i 1½-plan med färdiginredd ovanvåning. Med fem sovrum passar Villa Nygård perfekt för dig som har en stor familj med många barn. Köket, husets hjärta, är centralt placerat mellan entré och grovingång, en lika klassisk som praktiskt lösning. Säkert blir du också förtjust i alla rejäla förvaringsutrymmen, som ryms i detta hus. Den genomtänkta planlösningen underlättar både umgänge och avskildhet för såväl barnen som er vuxna. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Priset på exempelhuset, Villa Nygård, är 3 231 000:-
för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

För mer information kontakta ansvarig mäklare eller Anders Nilsson på Vårgårdahus, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91

violg-7-142-1024x683.jpg
fastighetskarta-974-1024x683.png
Nygard_vit_1000x625.jpg