jonas.jpg

SÄLJARE

Jonas Lundgren
0733-82 01 20

Jonas har många års erfarenhet av husbranschen och går helhjärtat in för att göra kunderna nöjda. När Jonas inte jobbar är han i aktiv i form av rullskidor, längdskidor och cykel. Sedan så har han ju en söt liten kontorshund med!

 
lyckebacka-sm-4.jpg

Säljare

Anders Nilsson
0706-44 12 91

Anders är en driven person med entreprenör anda! Han älskar att få vara en del av våra kunders resor från idé till färdigt hus. När Anders inte säljer hus så spelar han gärna paddel eller åker skidor!

 
lyckebacka-sm-5.jpg

BYGGLEDARE

Andreas Eriksson
0733-82 04 34

Andreas har lång erfarenhet som snickare och har sedan en tid tillbaka axlat rollen som byggledare för Team Lyckebacka. Det roligaste med jobbet tycker han är att ingen dag är den andra lik. När Andreas inte jobbar så umgås han med familjen eller jagar.

 
lyckebacka-2.jpg

TEAM LYCKEBACKA

Team Lyckebacka AB utför totalentreprenad för VårgårdaHus under ledning av Jonas Lundgren. De jobbar mycket tillsammans med MA Schakt och Ahlnings bygg Långared.


TOMTer till salu i herrljunga

Nu erbjuds möjligheten att förvärva två tomter i nya Horsbyområdet där ni kan placera en villa från Vårgårdahus, vilken anpassas efter era önskemål! Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar.

Kontakta Jonas Lundgren, 0733-82 01 20 eller 
Anders Nilsson, 0706-44 12 91 för mer information


 

VISNINGAR

VårgårdaHus har vsiningshus i Göteborg, Malmö och Stockholm. Välkommen att besöka oss där!

 

kontors ADRESS

Metallgatan 4C
441 32 Alingsås