lyckebacka-sm-4.jpg

Säljare

Anders Nilsson
0706-44 12 91

Anders är en driven person med entreprenör anda! Han älskar att få vara en del av våra kunders resor från idé till färdigt hus. När Anders inte säljer hus så spelar han gärna paddel eller åker skidor!

 
jonas.jpg

SÄLJARE

Jonas Lundgren
0733-82 01 20

Jonas har många års erfarenhet av husbranschen och går helhjärtat in för att göra kunderna nöjda. När Jonas inte jobbar är han i aktiv i form av rullskidor, längdskidor och cykel. Sedan så har han ju en söt liten kontorshund med!

 
lyckebacka-sm-5.jpg

BYGGLEDARE

Andreas Eriksson
0733-82 04 34

Andreas har lång erfarenhet som snickare och har sedan en tid tillbaka axlat rollen som byggledare för Team Lyckebacka. Det roligaste med jobbet tycker han är att ingen dag är den andra lik. När Andreas inte jobbar så umgås han med familjen eller jagar.

 
lyckebacka-2.jpg

TEAM LYCKEBACKA

Team Lyckebacka AB utför totalentreprenad för VårgårdaHus under ledning av Jonas Lundgren. Teamet jobbar mycket tillsammans med MA Schakt och Ahlnings bygg Långared.


STOR TOMT i borås MED HÖGT OCH FINT LÄGe!

Tomten, på hela 1783 m2, har ett bra ett bra läge med närhet till grönområde och vacker skog och strax nedanför finns en för området gemensam badplats med strand och båtbrygga. Detaljplanen medger bebyggelse om 200 kvm byggnadsyta.
VISNINGAR

VårgårdaHus har vsiningshus i Göteborg, Malmö och Stockholm. Välkommen att besöka oss där!

 

kontors ADRESS

Källbäcksrydsgatan 7
507 42 Borås