Fredrik-Johnsson_2017-300x400-c-default.jpg

SÄLJARE

Fredrik Johnsson
0709-45 02 90

Fredrik är en go Göteborgare med full koll på husbranschen. Till vardags hittar ni honom ofta i vårt visningshus på Husknuten i Göteborg. När han inte jobbar njuter han av livet tillsammans med vänner och familj!

Stefan-Mattsson_2017-300x400-c-default.jpg

SÄLJARE

Stefan Mattson
0708-24 96 61

Stefan har drivit egen byggfirma i över 20 år och har sedan länge kombinerat bygg och sälj, vilket skapar en otrolig erfarenhet! Det bästa med jobbet tycker Stefan är när han står på en vacker tomt i Bohuslän och sedan får vara med hela resan fram tills att det står en underbar villa på samma plats! På fritiden spenderar Stefan mycket tid med sin fru och tillsammans gillar dem att vara vid havet eller skogen med sin hund. De har även intresse för design och arkitektur!

 

visningshus

Just nu förbereder vi för ett nytt visningshus! Det innebär att VårgårdaHus inte har något hus att visa f.n. på Husknuten. Befintlig Villa Lovik plockas ner och i april månad 2019 kommer vi ha ett helt nytt visningshus klart, enplansvillan Sandvik!

Vill du ha mer information om oss, och våra hus? Naturligtvis kan du, även under hela byggtiden, boka möte med våra representanter!

Varmt välkommen!

husknut.jpg

Visningsadress: Frölunda Smedjegata 4, Göteborg
Datum: Öppnar för visning hösten 2019
Hustyp: Villa Sandvik

 

kontors ADRESS

Husknuten, Frölunda Smedjegata 4
421 32 Västra Frölunda