Vilka är vi på VårgårdaHus?

VårgårdaHus är en hustillverkare med en mycket engagerad och yrkeskunnig personal. Vi gillar att bygga hus och får ofta höra att det märks. Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder! Vi vill ge alla våra kunder ett bra bemötande, trygghet, full valfrihet och såklart bästa kvalitet! Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder och vi strävar alltid efter att göra vårt bästa!

 

agentur

Ofta blir någon av våra representanter er första personliga kontakt hos oss. De har alla lång erfarenhet av branschen och tillsammans pratar ni om just era husdrömmar samt vilka förutsättningar och möjligheter som finns. Agenten blir ert bollplank och finns med er hela vägen fram till inflyttning i ert nya fina hus! Kontakta närmaste säljkontor här.

 

Husdesigners, Konstruktörer & Projektledare

När era planer börjar ta sig mer konkreta former är det våra kunniga ritare; husdesigners och konstruktörer, som hjälper er att visualisera och planera ert hus. Er agent är kontaktpersonen som leder er genom hela resan och projektledaren finns med i bakgrunden och följer husprojektet från avtal till slutbesiktning. Ni kan lita på deras noggrannhet och kompetens!

 

Administration, Marknad & Inköp/Produktion

Alla våra avdelningar samarbetar tätt, för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. När du har kontakt med oss som jobbar administrativt, så vet vi ofta redan vem vilka ni är och hur er drömvilla ser ut. Kontakta oss gärna om ni har frågor som rör fakturor eller om ni har andra funderingar!

Produktionsledare & Snickare

I vår produktion arbetar enbart professionellt utbildade hantverkare med lång erfarenhet. Alla har de specialistkompetens just för att bygga småhus, vilket säkerställer att ert hus blir byggt med mycket hög kvalitet.

 

HISTORIA

VårgårdaHus har sitt ursprung i Mattias Olsson Bygg AB, som startade sin verksamhet inom byggnation av småhus redan 1974. I takt med tiden växte företaget och i början av 1980-talet expanderade verksamheten med byggnation av bostadsrätter.

1985 förvärvades företaget av Tommy Byggare, som sedan kom att bilda TB-Gruppen AB. Den första produktionsanläggningen blev verklighet 1987 och bara tre år senare flyttade företaget in i nya och mer passande lokaliteter. 1992 var året då VårgårdaHus fick sitt nuvarande namn. I mitten av 1990-talet växte verksamheten ytterligare och försäljningen blev mer riksomfattande.

Nästa stora årtal i företagets historia är 2000 då den nuvarande fabriksanläggningen togs i bruk. 2014 togs nästa stora steg då lokalerna nyinvigdes. Produktionsytan fördubblades och kontor samt personalutrymmen utökades. 2016 byggdes ytterligare en produktionsanläggning, granne med den befintliga. Detta gör att VårgårdaHus idag en riktigt modern anläggning med inte mindre än sju linor och en effektivt anpassad produktion för serietillverkning av småhus.

VårgårdaHus ägs sedan 2016 av Danmarks största husföretag, Huscompagniet, som levererar ca 1800 stenhus per år.
Bakom Huscompagniet står EQT.