Högås Kärr 241 Högås, Uddevalla

27964029.jpg

3 tomter kvar till salu! Vid Kalvöfjorden med närhet till bad & båtplats

Tomterna är belägna i ett lugnt och trevligt område med promenadavstånd till bad och med naturen in på knuten med fina strövområden. Ett bra läge rent geografiskt med närhet till affärer, allmän service, Uddevalla och vackra Bohus-kusten. Busslinje Orust Express går från Kampenhof, Uddevalla via Rotviksbro, Kristevik, Sundsandsvik och Henån med slutstation Stenungsund och omvänt. Bussen går en gång varje timme. Till Göteborg går bussen en gång varannan timme. Närmsta livsmedelsbutik har ni i Rotviksbro, ca 3 km. Till Torp Köpcentrum är det ca 9 km, till Uddevalla centrum ca 17 km och till Göteborg ca 90 km.

Endast tre tomter kvar! Tomt nr 2, 5, 6 och 7 är sålda!

För mer information, klicka här!

Violgatan 1 - Herrljunga

Fridhem_final_2015.jpg
ff2cf4c46f180f1a454eef7dfd180790.jpg

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar.

Villa Fridhem som här planeras är huset för dig som vill ha det öppet och luftigt i kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för det stora kalaset. I denna välplanerade villa får du också tre sovrum i en separat del av huset samt flera praktiska förrådsutrymmen. Din bil parkerar du på skyddad plats i carporten, som är en integrerad del av huset.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Priset på exempelhuset, Villa Fridhem, är 3 170 000:-
för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

För mer information kontakta Anders Nilsson, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91

Alingsås - Prästeryd

27292105.jpg

Varmt välkomna till populära Torvmossen och Lingonriset! I området bor du nära för- och grundskola, sjö och natur samt handelshuset Vimpeln där det mesta finns. För den aktive är det en kort avstånd till bra och utmanande motionsslinga runt sjön Gerdsken. På sommaren har du nära till flera olika badplatser och på vintern är sjön perfekt att utnyttja för skridskoåkning. Här bor du med andra ord med närhet till det mesta, naturen och på bara tjugo minuters promenad är du inne i Alingsås charmiga stadskärna med kullerstensgator. Bussen, som passerar strax utanför dörren, är också ett skönt och smidigt alternativ. Totalt erbjuds fem stycken villatomter på Torvmossen. Det är ett samarbete mellan Fastighetsbyrån, som säljer tomterna och Vårgårdahus, som genom sin totalentreprenör Team Lyckebacka AB kommer att bygga nyckelfärdiga hus enligt köparens önskemål på dessa tomter. Markägare är Alingsås Mark och Bostads AB. Familjära 1,5-plans villor (Villa Nygård) och välplanerade suterränghus (Villa Ekbacken och Villa Orrebacka) kommer att tas fram som koncept till detta område för att passa miljön och området på bästa möjliga sätt. I enlighet med gällande planbestämmelser kan möjlighet finnas att bygga en annan husmodell med Vårgårdahus enligt överenskommelse. Se länk i annonsen till Vårgårdahus hemsida. De planerade tomterna, sett från Prästerydsvägen och inåt, med benämning, ungefärlig storlek och planerad husmodell är:

Tomt 1 (Lingonriset 3), cirka 724 kvm – Villa Nygård.
Tomt 2 (Lingonriset 6), cirka 915 kvm – Villa Nygård.
Tomt 3 (Lingonriset 11), cirka 1 430 kvm – Villa Ekbacken.
Tomt 4 (Lingonriset 10), cirka 830 kvm – Villa Ekbacken.
Tomt 5 (Lingonriset 9), cirka 929 kvm – Villa Orrebacka.

De blivande tomterna är ännu inte avstyckade och fastighetsbildade av Lantmäteriet. Detta är under process just nu och beräknas färdigställas under sommaren 2019. Notera att angivna tomtstorlekar är uppskattade och inte helt tillförlitliga. Exakt tomtstorlek kommer att fastställas av Lantmäteriet vid avstyckningen vilket innebär att ytan kan komma att under- eller överskridas i enlighet med lagakraftvunnet beslut.

https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/Objekt/?source=Hemnet%20Projekt&objektID=2072345

Idre - Himmelfjäll

Storlien.jpg
SFDB9CB7041C72543139C13C24D7B2343AC_800x800.jpg

Merkurius ett familjeparadis med skidbacken utanför dörren

Merkurius ligger i direkt närhet till våra pister och den vackra och genuina fjällvärlden runt husknuten. Barnbacken och skidskolan ligger i anslutning till Merkurius. På andra sidan liften ligger aktivitetscenter och Skidshop.

Här skapar ni ert drömboende utifrån ett speciellt framtaget designprogram med ledord som äkta och genuint.

Vid tecknandet av ett uthyrningsavtal lämnas en rabatt på 100 000 kr som dras direkt från ordinarie tomtpris. Priser från 395 000 kr till 795 000 kr, netto efter rabatt. Kontakta gärna fastighetsmäklare Peter Daun för mer information.

Idre Himmelfjäll är ett nyligen påbörjad fjäll- och året-runt anläggning inbäddad i storslagen fjällnatur med Idre Fjäll, Burusjön och Städjan-Nipfjällets naturreservat som närmsta grannar. Detta expansiva skid- och vildmarksparadis erbjuder aktiviteter för hela familjen året runt. Liftsystem för utförsåkning, mycket fina längdskidspår, vandrings- och cykelleder, fiske, kanot mm.

Läs mer på www.idrehimmelfjall.se

Uppsala - Svia parhus 38

Välkommen att upptäcka vackra Svia! Ett stadsnära område med oemotståndliga vyer över ängar med Uppsalasiluetten i bakgrunden. I Svia, endast ca 4 km från Gränbystaden och ca 7 km från Uppsala Centralstation, byggs smakfulla och välplanerade parhus i lantlig miljö med vidsträckta vyer över ängar.

Detta är ett hem som är anpassat med alla moderniteter och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinflöde. Vårgårdahus är en omtyckt husleverantör som bygger med hög kvalité och du har möjlighet att välja dina egna materialval. De ca 140 kvm består av 5 r o k men kan enkelt delas av till 6 r o k om extra sovrum behövs. Entréplan erbjuder inbjudande hall med förvaring, tilltalande kök med inredning från Vedum, stort vardagsrum med matplats och utgång till baksidan, separat tvättstuga samt helkaklat badrum med dusch. Övre plan rymmer trivsamt allrum, tre bra sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Tomterna har fina nivåskillnader med vacker och avstressande ängsutsikt. Uppfart med plats för två bilar. Här bor du bekvämt och tryggt tack vare ett lätthanterligt frånluftsvärmesystem som även ger låga uppvärmningskostnader. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns.

Här finns 3 st parhus lediga. Visning Onsdag 6 juni

cbild4takqe5ttuf67jcr-8201.jpg
svia-38-1-4336.jpg

Per Gustavsson 

Representant för VårgårdaHus AB i Uppsala län
TMF auktoriserad trähus säljare

Spikgatan 10
753 23 UPPSALA

018-12 35 10
070-267 41 47

Uppsala - Svia parhus - 77a

Välkommen att upptäcka vackra Svia! Ett stadsnära område med oemotståndliga vyer över ängar med Uppsalasiluetten i bakgrunden. I Svia, endast ca 4 km från Gränbystaden och ca 7 km från Uppsala Centralstation, byggs smakfulla och välplanerade parhus i lantlig miljö med vidsträckta vyer över ängar. Här uppförs totalt 12 trivsamma och friköpta parhus varav de första kan tillträdas redan omkring juli/augusti 2019.

niklas-hus-entresida-2104.jpg
dji-0047-629.jpg

2 av parhusen är redan sålda, ett parhus finns kvar! Intresserad?


Per Gustavsson 

Representant för VårgårdaHus AB i Uppsala län
TMF auktoriserad trähus säljare

Spikgatan 10
753 23 UPPSALA

018-12 35 10
070-267 41 47

Trollhättan - Alingsåker

Trollhättan har just nu ett antal tomter till försäljning i Sjuntorp, Skoftebyn, Liljedal och Norra Björke

För mer information kolla in kommunens hemsida Trollhättan kommun, lediga tomter

Kommande tomtområden blir i Alingsåker, Lärketorpet och Hällstorpsgård, etapp 4.

https://www.trollhattan.se/startsida/bygga-bo-och-miljo/bostader-tomter-och-offentliga-lokaler/lediga-tomter/

Kontakta vår representant för mer information.

karta-samtliga-omraden-till-forsaljning.jpg

Trosa - Åda Backar

Åda Backar är vackert beläget mellan natur och hav med en hänförande utsikt över Anderviken/Östersjön och grönskande landskap. Åda Backar består av totalt 64 fastigheter. Den södra delen är slutsåld och nu pågår försäljningen av de resterande 32 tomterna med entreprenad på den norra delen.

Föredrar du kvällssol till grillaftonen eller vill du ta morgonkaffet på altanen med havsutsikt? Tomterna på norra ligger högt och är av varierande storlek. Placeringen av husen görs med intentionen att skapa en privat sfär och för att maximera tomtens naturliga egenskaper.

Rådande detaljplan med klassiska och tidlösa byggnader sätter en enhetlig och inbjudande prägel på Åda Backar, i både färg och material.

Åda Backar passar lika bra för de som uppskattar lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här lever du nära naturen, men ändå når du du enkelt storstaden.

Till Södertälje och Stockholm går det bussar dagligen, vilket gör det smidigt att pendla. Trosabussarna tar dig till Liljeholmen på ca 60 minuter. Även flygbussarna till Arlanda avgår från Liljeholmen.

På dessa tomter har du möjlighet att bygga VårgårdaHus. Nedan följer ett par prisexempel räknat på tomt nr 28;

Villa Sjövik, inflyttningsklart från 4.825.000 kr inkl. tomt

Omradesbild_Ada-backar-768x794.png
Omradesbild_tomt-28-555x357.png

Läs mer: http://adabackar.se/ Kontakta vår representant Anki VästerlundGrästorp - Brännebacka

Lediga strandnära tomter, bara ett stenkast från ån Nossan!

Vill du bo i en naturskön miljö längs Nossans strand, med en nybyggd gångbro in
till centrum, bra skolor och promenadavstånd till idrottsanläggningar som golfbana,
badhus, ishall, fotbollsplan och ridhus? Grästorp ligger mitt i Västra Götaland och
har goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss till våra grannstäder.

Få mer information på Grästorps kommuns hemsida!

Tomt-Brännebacka.jpg

Eskilstuna - Hugelstalund

.Denna moderna och välplanerade 1-plansvilla i ladhusstil rymmer alla möjligheter att göra det som lockar mest för stunden. Kanske vill ni alla umgås eller känns det bättre att dra sig undan en stund? Här finns både avskildhet och sociala ytor, inom smidigt räckhåll. Den välkomnande hallen har en luftig övergång till det stora och hemtrevliga vardagsrummet. Härifrån kan du också öppna altandörren och låta trädgårdens dofter hitta in. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt stort rum, perfekt för socialt umgänge. Villa Ljung har två sovrum i vardera ändan av huset, vilket gör att alla i familjen får tillfälle att vara ifred ibland. Visst är det skönt att sitta för sig själv en stund, kanske med en god bok, medan barnen ser på tv i ett eget allrum? Med dubbla toaletter går också morgonbestyren smidigare och ni slipper att hindra varandra innan alla ger sig av på sina aktiviteter. Med tre olika exteriöra utföranden, utöver de tre fasadtyperna, kan du forma ditt nya hem efter dina och familjens personliga önskemål. Huset är helt enkelt ett hus som erbjuder många valmöjligheter på en behändig yta. Perfekt för den moderna familjen med många järn i elden. Detta hus är 141 kvm stort.

Tomten är grovplanerad och lättbyggd och man kan givetvis välja ett annat hus i sortimentet från VårgårdaHus.

El ca 28000 kr, V/A ca 144 000 kr och fiber (om man vill ha) ca 25 000 kr tillkommer! Dessa priser är enligt 2018 års taxa.

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-hugelstalund-eskilstuna-kommun-hugelstalund-6-14883876

ab3e50b2d44bda689f950ca50e6b0ebe.png
99a5867ad72ec97c1e870b0311514a00.jpg
f3d1a41aa199345a53d34c1bf27c93a8.jpg
villa-ljung---lowres.jpg

Eslöv - Stehag

Bygg ditt drömhus i Stehag

Stehag ligger i ett vackert och naturskönt område. Tomterna ligger på en kuperad plats med vida utsikt.

Här finns flera förskolor, en låg- och mellanstadieskola, affärer, bygghandel, frisörer, pizzeria, trädgårdshop och annan service som förenklar vardagen.

För den aktive finns idrottsföreningar och en nyanlagd skateramp. En ny gång och cykelväg leder till badplatsen i Ringsjön för sköna sommardopp.

Utbyggnadsområdet ligger 400 m från en Pågatågsstation. Tåget till Lund tar 20 minuter och till Malmö 30 min. Det finns bra vägförbindelser åt söder och norr som snabbt tar dig ut på vägen utan att behöva passera något samhälle.

För mer information, kontakta Niklas

stehag_1100px-1100x500.jpg

Borås - Äspered

Stor tomt med högt och fint läge i västsluttning, ner mot sjön Tolkens södra sida

Tomten, på hela 1783 m2, har ett bra ett bra läge med närhet till grönområde och vacker skog och strax nedanför finns en för området gemensam badplats med strand och båtbrygga. Detaljplanen medger bebyggelse om 200 kvm byggnadsyta.

I tomtgräns finns anslutning till Lerbäcks samfällighetsförenings vattentäkt och avloppsreningsverk.

Fastighetsbeteckning: Lerbäck 1:25

Gatuadress: Lerbäcksvägen 28, 516 92 Äspered

Tomtpris: 325.000kr inkl. eget VA i samfällighet

Badplats-Lerback-555x416.jpg
Lunden_web-360x225.jpg
Lerback-1_25-2-360x270.jpg
Tomtkarta-Lerback-1_25-360x291.png

En trevlig 1,5-plansvilla om 162 m2 fördelat på fem sovrum, vardagsrum, stort allrum samt klädkammare. Ett mycket yteffektivt och praktiskt hus för familjen med flera barn.

Tveka inte att höra av dig efter mer information. Välkommen!

Herrljunga - Violgatan 7

Möjlighet att bygga rymligt Vårgårdahus i populärt, naturnära område

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar. Exempelvillan är Villa Nygård i 1½-plan med färdiginredd ovanvåning. Med fem sovrum passar Villa Nygård perfekt för dig som har en stor familj med många barn. Köket, husets hjärta, är centralt placerat mellan entré och grovingång, en lika klassisk som praktiskt lösning. Säkert blir du också förtjust i alla rejäla förvaringsutrymmen, som ryms i detta hus. Den genomtänkta planlösningen underlättar både umgänge och avskildhet för såväl barnen som er vuxna. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.

Priset på exempelhuset, Villa Nygård, är 3 231 000:-
för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

För mer information kontakta ansvarig mäklare eller Anders Nilsson på Vårgårdahus, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91

violg-7-142-1024x683.jpg
fastighetskarta-974-1024x683.png
Nygard_vit_1000x625.jpg