VILLA HAGA

Villa Haga är ett modernt H-format hus i 1plan som verkligen tar för sig! Huset har ett stort master bedroom med tillhörande walk in closet och med eget badrum. Även två mindre sovrum och ett arbetsrum/förråd finns där ni själva avgör vad ni vill göra med dessa – kanske vill ni använda det som hobbyrum, kontor, barn-rum eller gästrum?

Husets hjärta är vardagsrummet och köket som med sin öppna planlösning ger en social och luftig känsla! Samla familj, vänner och njut av middagar med utsikt genom de stora fönstren! Ryggåstaket ger en mäktig känsla av ljus och rymd och här finns cokså plats för braskamin för årets kyligare dagar. Baksidan blir en given plats att hänga på under sommarens ljumma kvällar och här kan ni med fördel lägga en stor altan som täcker hela långsidan! Villa Haga har helt enkelt allt man kan tänkas önska sig samlat på 1plan. Snyggt!

Vill ni ändra på något i planlösningen? Självklart hjälper vi er att skapa huset så som ni vill ha det! Villa Haga passar in på många olika tomter och i områden med lite mer moderna hus.

 
Haga_Low-res.jpg

HUSFAKTA

Boyta: 144 m2
Byggyta: 163,8 m2
Antal sovrum: 3


Bilder

Haga_Low-res.jpg

planlösning

122+Haga+Plan.jpg

SPEGELVÄND PLANLÖSNING

spv-Haga-Plan.jpg

FASADER

haga-fasader.jpg