Hus i klassisk stil!

Det som talar för det klassiska är främst en stående lockläktspanel i kombination med dekorerade breda fönsterfoder. Detaljer som spårade pelare och nockdekorer ger en klassisk känsla och ett gediget uttryck. Takfoten går ut en bit från fasaden, och taket är som vanligast ett tegeltak. Det är inte ovanligt att huset pryds av takkupa, burspråk eller tillbyggnad. Likväl som New England så är spröjsen en viktig del, men här är det mer förekommande med vanligt korsspröjs, alternativt en dekor av krysspröjs i överkant?

Vilja detaljer är då viktiga för att få till en klassisk eller lantlig stil? Här kommer lite tips!

Lucka Alice Sand beige - Vedum kök och bad

Lucka Alice Sand beige - Vedum kök och bad

Fasadfärg trä, Beckers

Fasadfärg trä, Beckers

Fasadfärg trä, Beckers

Fasadfärg trä, Beckers

Badrum med pärlspont

Badrum med pärlspont

Pardörr, Nordan Bor

Pardörr, Nordan Bor

Heritage - Ek LIMESTONE 1 Stav

Heritage - Ek LIMESTONE 1 Stav

Tapet Bayleaf/Manilla, Tapethandeln.se

Tapet Bayleaf/Manilla, Tapethandeln.se


Våra husmodeller i klassisk stil

Alla våra husmodeller går att få i klassisk stil och med enkla drag som att ändra paneltyp, fönster och burspråk kan ert hus få ett tidlöst och klassiskt uttryck! Våra husritare hjälper er såklart att få till den rätta känslan. Några av våra klassiska och populära villor är dessa:

Villa Högalid

Villa Högalid

Villa Södergården

Villa Södergården

Villa Rosendal

Villa Rosendal

Villa Furuliden

Villa Furuliden

Villa Jennyhill

Villa Jennyhill