3 fördelar med att bygga nytt hus!

Är du sugen på att flytta till hus? Kanske bor du redan i hus och söker nu efter något nytt eller i lägenhet och vill ta nästa steg. Det är ett ekonomiskt bra alternativ att bygga nytt och du får ditt hus precis som du vill ha det. Här listar vi fördelarna.

4408_Jakobsdal_baksida_2014_PSP23.jpg

1. Precis som du vill ha det

Våra kunder har alla olika bakgrund. Vissa har bott i hus i många år och tagit med sig erfarenheter från flera boende, andra vill ha sitt första hus nybyggt och helt efter sina önskemål. Det första som lockar till att bygga nytt är ofta att få ta alla beslut själv och få sitt hus precis som man själv vill ha det. Hos oss har du stor frihet att göra kostnadsfria ändringar i våra katalogmodeller, det mesta går att lösa.

2. Bekvämt och underhållsfritt

Det är något speciellt att kliva in i ett hus där allt är nytt och ingen har bott innan. En stor fördel med att bygga nytt är det dröjer länge innan du behöver lägga tid och pengar på renovering och reparation. Du får ett bekvämt boende där du kan luta dig tillbaka i många år innan underhållsarbete för huset behöver påbörjas. När du väljer att bygga med VårgårdaHus får du också en modern standard och hög kvalitet på allt från konstruktion till materialval. Du har också garantier på till exempel byggnationen och vitvaror om något skulle uppstå.

3. Låga kostnader

I nybyggda hus har du en lägre energiförbrukning med lägre kostnader jämfört med äldre hus. Det är både material och tekniker som håller nere förbrukningen och gör huset energieffektivare, som isolering, fönster och grund. Sedan år 2009 har energiförbrukningen för enfamiljshus halverats i och med nya energikrav. De höga kraven innefattar också ventilationen som i sin tur bidrar till bra luft och en bättre inomhusmiljö än äldre hus.