Sugna på att bygga ladhus?

De skandinaviska ladhusen gör succé på husmarknaden och allt fler väljer att bygga i just denna stil. Husen är klassiskt minimalistiska, funktionella och smälter in väldigt fint i omgivningen. Valet av panel, färger och inredning sätter prägel på huset och ni skapar ert ladhus efter er personliga smak.

1. Miljön och omgivningen
Ladhusen passar i många olika typer av miljöer, de svenska landskapen innehåller ju allt från kust, till ängar, skogsgläntor och städer. Lika naturligt som tidlöst!

2. Ladans karaktär
En nedtonad färgskala skapar lugn och harmoni och stora fönster och glaspartier ger ett vackert ljusinsläpp året om. Den klassiska ladan har en del detaljer man kan inspireras av i bygget av ett bostadshus – t.ex dragportar och luckor.

3. Naturmaterial
Förstärk den skandinaviska känslan med mycket trä detaljer inomhus, det skapar nämligen en varm känsla i huset. Med jordnära färger och harmoniska toner i golv, väggfärg och kök får ni ett hemtrevligt hus i en stil som håller länge och som känns naturlig.

4. Enkelheten
Med sitt moderna och arkitektoniska uttryck har ladhusen ett minimalistiskt utseende och en känsla av simplicitet.

5. Inbyggd flexibilitet
Grunden för våra ladhus är en öppen planlösning, vilket gör att ladhusen är relativt enkla att rita om planlösningen på. Låt era behov och önskemål styra och förändra med tiden.

6. Ett Hållbart hus
Genom att samarbeta med andra svenska leverantörer värnar vi om framtidens hus – som måste bli hållbara ur alla aspekter. Det är en komplex resa att hållbarhets deklarera våra hus utifrån miljö, ekonomi och socialt ansvar – men vi gör allt vi kan! Genom att bygga ert eget hus skapar ni förutsättningar för generationer.


Villa Nolhaga 1-planshus Boyta 138,1 m2 3 sovrum

Villa Nolhaga
1-planshus
Boyta 138,1 m2
3 sovrum

Villa Ljung  1-planshus Boyta 141,1 m2  4 sovrum

Villa Ljung
1-planshus
Boyta 141,1 m2
4 sovrum

Villa Hagalund 1,5-planshus Boyta 138,1 m2 (oinredd vind + 59,2 m) 3 sovrum

Villa Hagalund
1,5-planshus
Boyta 138,1 m2 (oinredd vind + 59,2 m)
3 sovrum

Villa Enhagen 1,5-planshus Boyta 175,8 m2 3-4 sovrum

Villa Enhagen
1,5-planshus
Boyta 175,8 m2
3-4 sovrum