GarBo - en trygg samarbetspartner i husbygget

Hej GarBo och Ulrica Martinsdotter! Alla som bygger hus med VårgårdaHus har faktiskt med er att göra, berätta mer.

Vilka är ni?

GarBo är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster, sedan över 30 år tillbaka. GarBo grundades av och för småhusbranschen 1989 men är sedan 2009 ett helt fristående bolag.

När du bygger hus behöver och bör du ha ett antal försäkringar för att trygga ditt byggande, exempelvis färdigställande- och nybyggnadsförsäkring – de försäkringarna erbjuds via GarBo till de som köper VårgårdaHus.

Bild från Garbo.se

Bild från Garbo.se

Vad hjälper ni kunder som bygger hus med?

Vi erbjuder bygg- och fastighetsbranschen försäkringar, besiktningar och specialisttjänster som tillsammans bidrar till ökad kunskap, en tryggare byggprocess och minskad ekonomisk risk.

Med rätt försäkringar kan du sova tryggt om natten både under byggtiden och upp till 10 år efter godkänd slutbesiktning, GarBo är med hela vägen.

 

Vad tycker ni att man ska tänka på om man bygger hus i dessa tider?

Att vara ödmjuk, noggrann och påläst på vad man ger sig in i. Det är många val som ska göras, och när man bygger hus är man med och bygger framtiden – det är därför viktigt att man gör det ordentligt, genomtänkt och hållbart.

 

Om du skulle bygga ett hus, hur skulle det se ut och vart skulle det stå?

Ska jag bygga hus vill jag ha ett hus med utsikt över vattnet och med stora ljusinsläpp. Jag tycker om vinklar och vrår och takfönster (som jag har i mitt nuvarande boende). Jag vill ha minst två våningar och vill kunna öppna upp utåt, så en terrass eller balkong vore fint som komplement till en trädgård eller altan.

 

Ulrica Martinsdotter
Marknads- och kommunikationschef